Standardsida

Dexter är född 29/12-15

Han är en blandning mellan Leonberger/Amstaff.  Han kom till mig knappt 6 mån gammal & vi blev hem nr 3. Det var kärlek ögonblickligen. När Dexter kom hit levde fortfarande min älskade Axel.  En månad fick de ihop ungefär.

Vi märkte rätt fort att han var väldigt ljudkänslig.  Nu har han fått diagnosen Posttraumatisk Stress. Man vet aldrig vad som ska utlösa hans rädsla & ångest eller när.  Någon som spikar, ett brunslock, garagedörr, en kundvagn. O det värsta utav allt, åska, smällare & raketer. Ibland är det ingenting som utlöser hans anfall.  Hur de ser ut är olika. Antingen flyr han i panik eller så blir han helt paralyserad.  Han låste sig en kväll på köksgolvet. Tog jag på honom föll han ihop. Med husses hjälp lyckades vi tillslut hitta tillbaka till honom.

Han är aldrig ensam. Utan är med mig dygnet runt. Måste jag åka iväg skaffar jag hundvakt.  Får han ett anfall utan att någon han litar på är nära vet jag inte vad jag skulle göra.

Det är inte många jag litar på som klarar av honom under ett anfall.

han är mitt hjärta & kom hit utav en anledning

 

Avlivad 24 juli-19

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.08 | 06:32

Hej
Här går alla hundar i flock. Stora som små. Inga burar

...
16.08 | 22:35

Hej, hur gör. I med pensionat. Är hundar med i flock ? Tacksam för info. Hälsningar, Doris

...
24.07 | 16:59

Hej Karin.
Du får gärna Maila eller sms:a mig.

...
24.07 | 16:45

Hej,
Jag har en bror till leoneberger/amstaff valparna födda den 29/12-2015. Han heter Nox och väger ca 4o kg. La upp en bild på ifokus. Mvh karin och Nox

...
Du gillar den här sidan